AlgemeenBij Ons Dorpshuys is het altijd gezellig. Of u nu komt om te sporten, voor een praatje, voor een evenement of uw eigen feestje; Ons Dorpshuys wordt niet voor niets dé huiskamer van Drimmelen en omstreken genoemd.

De sportzaal biedt ruimte aan lokale sportverenigingen, van yoga tot aerobics, waarbij zij gebruik mogen en kunnen maken van de volledige zaal inclusief materiaal. Ook wordt van het biljart dat middenin Ons Dorpshuys staat, graag gebruik gemaakt, zowel door de lokale biljartclub als door recreanten die een gezellig potje willen biljarten. Bent u meer van de pijltjes dan van de ballen? Dan bieden de dartborden uitkomst en voor u veel dartplezier.  

Het oog wil ook wat en daar zorgt de ligging van Ons Dorpshuys voor. Midden in het hart van het pittoreske Drimmelen, met een uitzicht over het schilderachtige Herengrachtje, de nostalgische aak Amalia en met het bruggetje dat leidt naar de kerk, is het op het uitgebreide terras van Ons Dorpshuys heerlijk vertoeven.

In 't Fort is er voldoende, gratis parkeergelegenheid en tevens een fietsenstalling aanwezig. Diverse fiets- en wandelroutes zijn in Ons Dorpshuys te verkrijgen, zodat u de omgeving ook eens op een andere manier dan met de auto, kunt verkennen.